Byggeriets Billedbank bliver til Billedbanken

Cover

Byggeriets Billedbank bliver til Billedbanken

Nyt årti og nyt navn! Efter syv år under navnet Byggeriets Billedbank har jeg ændret virksomhedens navn til Billedbanken.

Mine gode kunder i byggebranchen betyder dog ikke mindre af den grund, og opgaver indenfor byggeriet vil blive prioriteret i lige så høj grad som hidtil.

Jeg brænder for at finde de æstetiske vinkler i byggeprocesser, bygningsværker og arkitektur, men jeg brænder også for restaureringsprojekter, kunst og kultur i bredere forstand.

Derfor har jeg valgt at forsimple navnet og skabe en lidt bredere profil, som er bæredygtig på den lange bane.

Fortid og fremtid
Det er knap 12 år, siden jeg i 2008 blev færdiguddannet og kort tid efter startede som selvstændig i eget navn. Siden startede jeg sammen med to andre Byggeriets Billedbank i 2013.

I 2017 overtog jeg stafetten selv, og det har været det helt rigtige i denne periode. Jeg er motiveret som aldrig før, og nysgerrigheden, eventyrlysten og skabertrangen er den helt store drivkraft i alle opgaveløsninger.

Med navneskiftet til Billedbanken tager jeg hul på det nye årti med et nyt kapitel i butikkens historie. Der blæser positive vinde, og ambitionerne er høje.

Er du interesseret i at høre mere eller snakke om jeres projekter, så tag fat i mig:
Kira Krøis Ursem
+ 45 61 37 48 37
kira@billedbanken.dk

Categories: Ikke kategoriseret