Om

Billedbankens virke, værdier og fokus er defineret af kvinden bag, Kira Krøis Ursem, som de seneste 10 år har været selvstændig fotograf og levet af sin passion for at finde interessante vinkler på byggeri, arkitektur, kunst, kultur og mennesker.

Værdi for kunden
Professionelle billeder styrker virksomhedens visuelle identitet og bidrager til at differentiere jer fra konkurrenterne, fx

•  I pressearbejdet og markedsføringen
•  Ved brugen på hjemmeside og sociale medier
•  Som reference i salgsmaterialer og præsentationer
•  Til bogudgivelser
•  Som materiale til prækvalifikationer
•  Når der afrapportereres til direktion, bestyrelse m.fl.
•  Til dokumentation af processer og slutresultater

Mere om Billedbanken
Hos Billedbanken er drivkræfterne nysgerrighed, eventyrlyst og skabertrang, og værktøjerne er æstetisk sans, et særligt blik for detaljerne og – via ydmyghed, indsigt og oprigtig interesse – en veludviklet evne til at få mennesker til at føle sig godt tilpas. Sidstnævnte resulterer i portrætter, hvor personligheder får lov at skinne uforstyrret igennem, og hvor de arbejdende på byggepladserne får lyst til at vise, fortælle og demonstrere.

Billedbanken kan se æstetikken i det, der umiddelbart ikke virker særligt pænt, og kan finde interessante og seværdige vinkler i alle situationer. Det sker via en legende tilgang med fokus på detaljer, strukturer og menneskene i aktion. Og Billedbanken er vedholdende og tilpas stædig, når det gode billede kræver en tur i højderne, gummistøvlerne i mudderet, eller et helt særligt vejrforhold.

Hos Billedbanken er en aftale en aftale, og den pligtopfyldende tilgang kan også aflæses i en proaktiv planlægning og løbende opfølgning. Alle samarbejder er bygget op omkring en tæt og ærlig dialog, og kundens tilfredshed er pejlemærket for enhver opgave – stor som lille.